Cumhuriyet yazarı Mine Kırıkkanat ile Yeni Şafak yazarı Salih Tuna Habertürk ekranlarında ilginç bir polemiğe imza attılar. Zafer Arapkirli'nin modere ettiği Türkiye'nin Nabzı'nda program boyunca ters düşen Kırıkkanat ve Tuna halifelik tartışmasında birbirlerine girdiler.


OLİMPİYATLARDAN GELEN SON DAKİKA BİLE KAVGA ÇIKARDI!

Salih Tuna'nın Başbakan'ın Alevilerin tepkisini çeken ifadelerini savunmasıyla başlayan polemikte Amberin Zaman'dan gelen itirazı geldi. Mine Kırıkkanat'ın Başbakan'dan "halife" diye sözetmesi üzerine araya giren Salih Tuna "bu benzetme çok çirkin" dedi. Kırıkkkanat'ın yanıtlarıyla karşılıklı atışmaya dönüşen tartışmada sükunet sağlandığı sırada gelen son dakika haberi bir başka polemiğe konu oldu.

SALİH TUNA, MİNE KIRIKKANAT'IN TAKLİDİNİ YAPTI!

Mine Kırıkkanat son dakika olarak gelen olmipiyatlarda Türk kadın sporcuların altın madalya kazandığı haberine hayli coşkulu bir sevinç gösterdi. Madalyaları kazanan sporcuların "kadın" olduğuna özel vurgu yapan Kırıkkanat'ın sevincine Salih Tuna'dan gelen yanıt bir başka tartışmanın fitilini ateşledi. Polemiğin en ilginç anları ise Salih Tuna'nın Mine Kırıkkanat'ın takidini yaptığı anlar oldu.