Mısır ayaklanması 5N 1K'da masaya yatırıldı. Cüneyt Özdemir'in sorularını yanıtlayan Akşam gazetesi yazarı Hüsnü Mahalli, adaşı Mübarek'e fena saydırdı...

Akşam gazetesi yazarı Hüsnü Mahalli, CNN Türk ekranlarında Mısır'daki ayaklanmayı yorumladı. Mısır Cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek'e ateş püskürten Mahalli canlı yayında ağzını bozdu.

Hüsnü Mübarek yanlısı kitlesel bir hareketliğin dahil olmasıyla iyice karışan Mısır ayaklanması 5N 1K'da masaya yatırıldı. Mübarek'i kurt bir politikacı olduğunu vurgulayan Mahalli, Mısır'lı liderin henüz tüm kozlarını oynamadığını ve asla kendiliğinden çekilmeyeceğini söyledi.

Mübarek'in yardımcısı olarak seçtiği kişinin bir işkenceci olduğunu iddia eden Akşam yazarı tepkisini gösterirken ağzını bozmaktan da geri durmadı. 'Bu yönetimdekiler, Ömer Süleyman mesela yapışmışlar Mübarek'in kıçına gidiyorlar 30 yıldır' deyince Cüneyt Özdemir'den jet müdahale geldi.

Ekranda olduklarını hatırlatan Özdemir konuğunu uyarırken, Mahalli'nin yanıtı da ilginçti: 'Hiç farketmez, bunu böyle bu açıklıkta söylemek durumundayım'(Gazeteciler)