TRABZON"da 36 yaşındaki Aydın Güler, kız meselesi yüzünden tartıştığı engelli 31 yaşındaki Mehmet Ali Bingöl'ü, tabancayla omuzundan yaraladı. Gözaltına alınan Güler'in poliste birçok suç kaydı bulunduğu ve bazı suçlardan da arandığı belirtildi.

Olay, geçen cumartesi günü Cumhuriyet Mahallesi Kasım Sokak"taki bir kafede meydana geldi. Aydın Güler, kız arkadaşının telefonuna mesaj attığını ileri sürerek Mehmet Ali Bingöl ile tartışmaya başladı. Tartışma büyüyünce Güler, yanındaki ruhsatsız tabanca ile ateş ederek Bingöl"ü sol omuzundan yaraladıktan sonra kaçtı.

Mehmet Ali Bingöl, çevredekiler tarafından çağırılan ambulansla Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi"ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olaydan sonra polis tarafından gözaltına alınan Aydın Güler"in 9 ayrı suçtan sabıka kaydı bulunduğu, 4 ayrı suçtan da arandığı ortaya çıktı. İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen Güler, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tedavisi süren ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen engelli Mehmet Ali Bingöl"ün zaman zaman engellilere yönelik tiyatro oyunlarında rol aldığı belirtildi./milliyet