Yaz aylarında Çamlık içerisinde yaşayanların çevreye bıraktığı pisliklerden rahatsız olan sokak sakinleri konuyu imza kampanyasıyla yetkililere iletti.

Didim’de Çamlık bölgesi sakinleri yaz aylarında Çamlık içerisinde yaşayanların oluşturdukları pislikler ve kötü görüntülerden duydukları rahatsızlığı yetkililere ilettiler. Kendilerine “Çamlıkspor” olarak adlandıran ve her sabah Çamlık bölgesinde spor yapan Mahalle sakinleri, çevrede oluşan kötü görüntü ve koku nedeniyle duydukları rahatsızlığı iletmek için imza kampanyası düzenlerken kampanya sonunda toplanan imzalar dilekçe ile Belediyeye ve Kaymakamlığa iletildi.

Çamlık Mahallesi sakinleri tarafından yazılan dilekçede ise şu ifadelere yer verildi; “Bizler yıllardır yaz-kış demeden Çamlıkta eğitmenler kontrolü ve eşliğinde her gün spor yapıyoruz. Kendimizi “Çamlıkspor” grubu olarak adlandırdığımız ve lunapark karşısında her sabah 08:00 ila 08:45 saatleri arasında “Sağlık için spor” sloganı ile kültür fizik hareketleri yapıyoruz. Spor yaptığımız alan civarında konaklayan (yatan) vatandaşlardan değil, çevreye bıraktıkları dışkı ve diğer atıklardan dolayı (koku ve sinek) verdikleri rahatsızlıktan şikayetçiyiz. Bizler aşağıda imzası bulunanlar çevre kirliliğine sebebiyet veren bu durumun düzeltilmesini istiyoruz.”ifadelerine yer verildi.

İmza kampanyasına destek veren Mahalle sakinleri her yaz yaşadıkları soruna çözüm bulunmasını istediler.

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png