Taraftar masaya yatırdı
Beşiktaş'ta Ronaldo rüzgarı esiyor... Geçtiğimiz günlerde Başkan Yıldırım Demirören ile teknik direktör Mustafa Denizli"nin yaptığı görüşmede ismi öne çıkan Brezilyalı yıldızın transferi haberi, ortalığı karıştırdı... Son gelişmeleri FANATİK"ten öğrenen Beşiktaşlı taraftarlar, forumlarda bu olayı masaya yatırdı ve görüşlerini dile getirdi. Bazı futbolseverlerin, “Yaşlı” yorumlarına karşılık büyük bir çoğunluk Ronaldo"nun takıma büyük katkı sağlayacağı görüşünde birleşti.

Figer aracı olacak...
YIıldız oyuncunun dünyanın gelmiş geçmiş en iyi golcüleri arasında gösterildiğinin altını çizen taraftarlar, “Ölüsü bile yeter... Forma satışları patlar, takıma ekonomik yönden büyük katkı sağlar. Yeter ki gelsin” yorumlarını yaptılar. Bu transferi özellikle Başkan Yıldırım Demirören"in çok istediği ve Juan Figer"in aracı olabileceğini kaydettiği öğrenildi. Corinthians"tan yıllık 1.4 milyon Dolar kazanan Ronaldo da Avrupa"ya dönebileceğinin sinyallerini veriyor.

Bir de fazla kiloları olmasa...
Brezilya basınının gözü, Ronaldo"nun üzerinde... Olaylı bir şekilde eski takımı Flamengo"dan Corinthians"a transfer olan Brezilyalı yıldız, son haftalarda gollerini atmaya başladı. Son iki maçını boş geçmeyen Sambacı"nın performansını öve öve bitiremeyen otoriteler, “Fenomen eski günlerine geri dönüyor” yorumunu yapıyor. Sahada başarılı bir görüntü çizen Ronaldo"nun, eleştirilen noktası fazla kiloları... 95 kiloluk Ronaldo, bu dezavantajına rağmen Corinthians"ı sırtlayan isimlerin başında geliyor. Ancak Ronaldo"nun ismi, skandallardan eksik olmuyor. Bilindiği gibi geçtiğimiz ay Beşiktaş"ın eski futbolcusu Carlos Antonio Zago ile Ronaldo, hayat kadınlarıyla birlikte yakalanmış ve Zago kulüpteki genel menacerlik görevinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Tek hayalinin, tekrar milli takım formasını giymek olduğunu söyleyen Ronaldo"ya, Brezilya Teknik Direktörü Dunga, “Bu takımın kapısı ona her zaman açık... Ancak bir şartımız var, eski formuna kavuşmalı” demişti.

FANATİK