Ege türküleri ile festivale renk katan müzisyen Ali Çakar piknik alanında bulunan kalabalığı coşturdu.
Piknik alanına kutlamalar için gelen Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş ,Koçarlı Kaymakamı Ferhat Kuroğlu, Belediye Başkanı Cengiz Şen ve CHP Aydın Milletvekili adayı Osman Aydın vatandaşlardan büyük ilgi gördü.
Ege türküleri ile coşkulu dakikalar yaşanırken Türkücü Ali Çakar ile CHP Aydın Milletvekili Adayı Osman Aydın “ Ormancı” türküsünü birlikte seslendirdi. Daha sonra piknik alanında vatandaşlarla birlikte sohbet eden Osman Aydın’ın gördüğü yoğun ilgiden memnun olduğu gözlendi.
Yaptığı açıklamada çam fıstığının Koçarlı'da belli başlı geçim kaynaklarının başında geldiğini ifade eden CHP Aydın milletvekili adayı Osman Aydın, "Koçarlı'nın ovasında pamuk ve mısır üretilirken, dağlarında incir zeytin ve çamfıstığı üretiliyor. Koçarlı’nın dağlarındaki zeytin ve çamfıstığı köylerimizdeki insanlarımızın başlıca geçim kaynakları arasında yer almaktadır. Türkiye’nin yıllık çam fıstığı üretimi bin 200 ton. Bunun yüzde 80’lik önemli bir kısmı Ege’de Ege’nin de önemli kısmı Koçarlı’da gerçekleşmektedir. Koçarlı’da 14 bin hektar alanda çam fıstığı üretimi yapılıyor. CHP İktidarında bu üretimi geliştirmek için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.