Türkiye İşçi Emeklileri Derneği(TİED) Nazilli Şubesini ziyaret eden Algan “Aday olarak gelirsek Nazilli"ye 15-20 yıl boyunca damgasını vuracak ekip çalışması yapacağız” dedi.
CHP Nazilli Belediye Başkan aday adaylarının her biri adaymış gibi çalışmalarını sürdürüyor. Feyzullah Erkut ve Cavit Yenipazarlı"nın ardından 3. aday olarak Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Eczacı Erhan Algan, ekibi ile birlikte kapı kapı dolaşarak çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak CHP"nin 3. aday adayı Ecz. Erhan Algan, sendika, dernek, muhtarlık, okul ve daha birçok yere ekibi ile giderek sorunları dinledi. Türkiye İşçi Emeklileri Derneği(TİED) Nazilli Şubesini ziyaret eden Algan, burada Dernek Başkanı A.Cahit Coşkun ve üyelerle bir araya geldi.
Nazilli"nin sorunları ile ilgili olarak altyapı çalışmaları yaptığını ifade eden Algan “Yaptığımız ziyaretlerde nazilli için yapılabilecek çalışmaları, mahallelerimizin sorunlarını, önerileri ve şikayetleri dinliyoruz. Bu çalışmaların ardından hazırladığımız dosyalarla oluşturacağımız projelerin taslakları ortaya çıkıyor. Bunların sonucunda Belediye Başkanı olarak seçildiğimizde Nazilli"ye 15-20 yıl boyunca damgasını vuracak ekip çalışması yapacağız.”
Önceki Belediye Başkanlarına yaptıkları çalışmalar için teşekkür eden Algan “Bundan önce belediye başkanı ve yönetici olarak görev yapan arkadaşlarımıza hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Nazilli"nin 10-20 sonrası için oluşturacağımız projelerle ciddi işler yapacağız. Daha aday olmadan yaptığımız bu çalışmaların diğer aday adaylarına örnek olmasını istiyorum” dedi.
TİED Nazilli Şube Başkanı A.Cahit Coşkun, ziyaretlerinden dolayı Algan ve ekibine teşekkür ederek “Sivil toplum örgütleri ve derneklerin önemi hiçbir zaman inkar edilemez. Bizler bu toplumun aynalarıyız. Sivil toplum örgütleri güçlü olan toplumlar başarılı ve çağdaş toplumlardır. İlk çalışmalarınızı bizlerden başladığınız için ayrıca teşekkür ediyorum. Çünkü bizlerin sorunu demek tüm toplumun sorunu demektir. Dernek olarak bizlere ziyarete gelen her bürokrata önceden hazırladığımız dosyalarımızı sunuyor ve gerekenin yapılması için kendilerine her türlü bilgi ve raporları sunuyoruz. İnsanımızın sorunlarını çözüme kavuşturacak olan herkese kapımız açık” dedi.