Olay, Emirbeyazıt Mahallesi’ndeki Anadolu Parkı’nda dün saat 22.30 sıralarında meydana geldi. Parkta bir araya gelen dört arkadaş, iddiaya göre; alkol alıp, uyuşturucu etki yapması için poşet içerisine doldurdukları çakmak gazını solumaya başladı. 
 
Cep telefonlarından dinledikleri şarkılarla eğlenen arkadaşlar arasında bilinmeyen nedenle çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Yaşları 18’den küçük olan dört arkadaştan okula gitmeyen ve işsiz olan 16 yaşındaki Ş.B., açık lise öğrencisi arkadaşı Ramazan İnce’nin boğazına sarılıp sıktı. 
 
Bir süre sonra İnce’nin can çekiştiğini fark eden arkadaşları sağlık ekiplerini arayıp, yardım istedi. Ramazan İnce olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İnce’nin cansız bedeni Muğla Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. 
 
Polis ekipleri tarafından hastaneye çağırılan anne Fatma ve baba Yusuf İnce çiftine acı haber bir süre verilemedi. Aileye, çocuklarının yoğun bakımda ve durumunun ağır olduğu bilgisi verildi. Ancak ilerleyen saatlerde, aileye çocuklarının kurtarılamadığı söylendi. Çocuklarının ölüm haberiyle yıkılan aile yakınları tarafından teselli edilmeye çalışıldı. Aileyi tanıyan MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, hastaneye gelip İnce çiftinin acısını paylaştı. 
 
Öldürülen Ramazan İnce’nin, iki çocuğun başına silah doğrultarak verdiği pozları, facebook’taki sayfasına yüklediği görüldü. (dha)