Nazilli’de 6 bin 825 üye ile en fazla üyeye sahip olan ve 13. genel kurulunu gerçekleştiren Türkiye Emeklileri Derneği(TÜED) Nazilli Şubesi, Başkan A.Cahit Coşkun ile devam kararı aldı. 3 yılda bir yapılan Olağan genel Kurul Toplantısında 3. kez başkan seçilen Coşkun, önce yapılan toplantıda üçte iki çoğunluğu sağlanamaması nedeniyle ikinci kez yapılan toplantıda oy kullanan 100 üyenin tamamının oyunu aldı. TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün başta olmak üzere TÜED Genel Sekreteri Recep Orhan, Eğitim Teşkilatı Sekreteri Enver Ağçakale ile Çevre İlçelerden gelen Şube Başkanları’nın yanı sıra genel kurulda AK Parti Aydın Milletvekili A.Gültekin Kılınç, Ticaret Odası ve AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Tacettin Pirinç, CHP İlçe Başkanı Cavit Yenipazarlı, MHP İlçe Başkanı K.Engin Özcan, Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcileri ile sayıda davetli hazır bulundu.

EMEKLİLERİN SORUNLARINI ANLATTIK
Genel kurul açılışında bir konuşma yapan Başkan Coşkun, faaliyetler hakkında bilgi verdi. Coşkun konuşmasına şöyle devam etti “Derneğimiz tarafından uzun bir zaman ve uğraşla Sümerbank, Belediye ve DSİ’den emekli olup key ödemelerini alamayanların key ödemelerinin yüzde 99’u tamamlanmış olup, alamayanlar için olayın takipçisiyiz. Derneğimiz artık Emekli Sandığı ve BAĞKUR emeklilerine de hizmet vermekte olup, her konuda yardımcı olmaya gayret ediyoruz. Dernek olarak siyasi partiler, dernek oda olarak ilişkilerimiz düzenli ve seviyelidir. Yerel basınımıza emeklilerle ilgili bilgi ve görüşlerimizi aktardık. Emeklilerin sorunları için kamuoyu oluşumu sağladık” dedi.
Protokol üyelerinin de konuşmaların ardından oylamaya geçildi ve oy kullanan 100 üyenin tamamı tek liste olan A.Cahit Coşkun başkanlığındaki Faruk Baştepe, Cengizhan Ateş, Mustafa Remzi Ugan ve Cihan Ükünç’ü göreve getirdi. Denetim Kurulu üyeliğine ise Nuri Erçerman, Şevket Dinç ve Yusuf Karaçınar getirildi.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg

20120602aw000427_01.jpg20120602aw000427_02.jpg20120602aw000427_04.jpg