Hülya Avşar, çarşamba akşamı Rasim Öztekin"i konuk ettiği “Hülya Avşar Soruyor” isimli programında Kadir İnanır"ın sadece Sinan Çetin"in yönettiği “Komser Şekspir” filmindeki oyunculuğunu beğendiğini belirtti. İnanır"ın çok çeşitli oyun sergileyen biri olmadığını belirten Avşar, şöyle konuştu:

“Kadir İnanır, çok çeşitli rollerde, mimiğini, sürekli aynı kullanıyor. Bir tek şeyde çok değişikti. Demek ki, istese yapardı... Komiser Şekspir, orada muazzamdı mesela... Burada Kadir İnanır"ı yermek anlamında söylemiyorum ama Komiser Şekspir"de bugüne kadar görmediğim bir Kadir İnanır vardı. İstese yapabiliyordu ama yapmadı şimdiye kadar. Kendine bir şey giydi ve onu değiştirmek istemedi hiç... 8 numaralı bakış, 9 numaralı bakış, 10 numaralı bakış gibi bazı tarzlar da ondan çıktı. Kadir İnanır üstüne giydiği o kıyafet neyse, halk ona bir kere yakıştırdı ve öyle gitti.”

Avşar"ın bu sözleri İnanır"ı sinirlendirdi. Avşar"ın kendi ismini kullanan bir zavallı olduğunu belirten İnanır, “Benim ismimi kullanarak aklı sıra gündeme gelmeye çalışıyor.
Kendisi ne benim filmlerim, ne de Türk sineması adına yeterli bilgiye sahiptir... Cahil ve zavallı işte. Gittikçe de tükeniyor. Normalde bu açıklamaları yapmam ama böyle gündeme gelenler beni sinirlendiriyor” diye konuştu./milliyet