İsmi Aydın Belediye Başkan adaylığında geçen Mahmut Çağlayan"dan Aydınpost"a özel açıklamalar…
Son haftalarda ismi gündemden düşmeyen ve yaklaşan yerel seçimler öncesinde ismi belediye başkan adaylığında geçen Ticaret Odası Meclis Başkanı, inşaat mühendisi Mahmut Çağlayan özel açıklamalarda bulundu.
Ailesinin adaylığına sıcak bakmadığını dile getiren Mahmut Çağlayan, “Çevredeki arkadaşlarımız bu görev için bana zaman zaman taleplerini dile getiriyorlar. Henüz bir şey söylemek yanlış. Çünkü yarın ne olacağı belli değil hayatta. Siyasi kariyerimin olmaması da ayrı bir dezavantaj” diye konuştu.
Baba vasiyeti
Çağlayan, “Rahmetli babam siyaseti girmeyeceksin diye bana öğütler vermişti. Ben de siyasetten daha ziyade meslek kuruluşlarında yöneticilik yapmayı tercih ettim. Eğer mantığımla hareket edecek olursam aileme daha çok vakit ayırmam gerekiyor diye düşünüyorum” dedi.
Duygular da öne geçebilir
Bu tür konularda duyguların da bazen mantığın önüne geçtiğine dikkat çeken Mahmut Çağlayan, “Şu an için siyasete soğuk bakıyorum. Gelen tüm teklifler için de teşekkür ederim. Ama zamanla taşlar yerine oturacaktır. Şayet aday olmazsam aday olan arkadaşlara da görevlerinde başarılar dilerim” şeklinde konuştu.
Yarın olsam göreve hazırım
“Bugün başkan olacaksın deyip göreve seçseler inanın yarın sabahtan hemen işe başlarım. Gayet iyi bir şekilde de belediye başkanlığı görevini yürütebileceğimi düşünüyorum. Bu konuda da en ufak tereddütüm yok” dedi.