Antalya Baro Meslek Lisesi öğrencisi iki genç, 7 Eylül 2008"de otomobille Lara Bölgesi"nde gezintiye çıktı. Ehliyetsiz olarak direksiyon başına geçen Cafer Eroğlu, aniden karşısına çıkan bir çocuğa çarpmamak için heyecanla fren yerine gaz pedalına basınca duvara çarptı.

Tuğba Soyöz (18) kazadan hafif yaralı kurtulurken, Cafer yoğun bakımda tedaviye alındı. Hastanede 5.5 ay tedavi gören genç, “Yaşaması bir mucizeye bağlı” denilerek taburcu edildi. 5.5 ay boyunca hastanede Cafer"in başucundan ayrılmayan Tuğba, sevgilisinin bakımını 9.5 ay boyunca evinde sürdürdü.

Sinan"ın iyi olabilmesi için okulunu bırakan ve kendisini tamamiyle ona adayan genç kız, karnından midesine bağlanan hortumla beslenen ve hiçbir ihtiyacını karşılayamayan Sinan"ın tüm ihtiyaçlarını 15 ay boyunca giderdi. Geçen Ekim"de ilk kez konuşan ve “Anne mama” diyen Cafer Kurban Bayramı"nın ikinci günü geçirdiği kalp krizi geçirerek öldü. Cenazesi dün Barınaklar Mezarlığı"nda toprağa verildi. Sevgilisinin mezarını çiçeklerle donatan Tuğba Soyöz, “Çabalarım boşa mı gitti sevgilim? Hakkım helal olsun. Sen de beni affet bir yanlışım olduysa” diye ağladı. - vatan