ÜSLUP POLEMİĞİ

- Ben bir tespitimi ortaya koydum. Gerçektende şu ana kadarki Türkiye başbakanları arasındaki en kaba üsluba sahip. Başbakan hep mahkemeye gitti bunların tümü mahkemeden döndü. Oysa bize defalarca ağır ithamlarda bulundu ve ben hiç mahkemeye gitmedim. Bunlar siyasetin tuzu biberidir.

- Muhalefet Başbakan'ın penceresinden bakmak zorunda değildir. Başbakan muhalefeti Türkiye'yi engellemek isteyenler gibi göstermektedir. Muhalefet Başbakan'ı birçok yanlıştan döndürmüştür. Bunun en yeni örneği mayınlı arazilerdir.

- Cumurbaşkanı yasayı onaylamamalı
- Erdoğan Arınç'ın Akman konusundaki tututmundan rahatsız olmuştur. Arınç bu tabloyu içine sindirememektedir

-Akman RTÜK başkanı olmayacaksa üye de olmasın

- Dolma Bahçe görüşmesinde bir gizem olduğu daha fazla ağırlık kazandı. Genelkurmay Başkanı ve başkan sıfatlarıyla yapılan bir görüşmedir. Büyükanıt'la Erdoğan görüşmeye farklı bakıyor. Erdoğan mezara gidecek diyor. Büyükanıt ise bu görüşme bir süre sonra açıklanabilir diyor.
Erdoğan dünkü 'Büyükanıt açıklarsa ben de açıklarım' sözleriyle Büyükanıt'ı uyarmıştır. Tehdit demeyelim ama uyarmıştır.

- Sayın başbakan bu görüşmeyi devletle paylaşmak durumundadır. Genelkurmaybaşkanı o görüşmeyi kendinden sonraki Genelkurmaybaşkanı'na anlatmak zorundadır. Çünkü o görüşme üniformayla yapmıştır. İki sene sonra Başbakan hafif bir rahatsız bir üslupla 'o açıklarsa bende açıklarım' diyerek meydan okuyorsa bugörüşme açıklığa kavuşturulmalıdır.