Menajer Hurma, “Bizimle konuşmadan kaptanımızı ayartmaya çalışmaları yanlış. Dayatmaya boyun eğmeyiz” dedi

Galatasaray ile Kayserispor arasında Ali Turan krizi patlak verdi. Geçmişte Gökhan Ünal yüzünden restleşen iki kulüp bir kez daha karşı karşıya gelince Ali Turan kadro dışı bırakıldı.

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma ile başarılı futbolcu önceki gün kritik bir toplantı yaptı. Deneyimli savunma oyuncusu, ayrılmak istediğini belirterek anlayış beklediğini söyledi. Ancak Hurma, sözleşmesini uzatmayan Ali Turan"a, imza atmaması durumunda kesinlikle satılmayacağını vurgulayarak gözdağı verdi. Toplantıda, başarılı futbolcuya düşünüp, kesin kararını bildirmesi için süre verildi.

Süleyman , Galatasaray"a sert tepki gösterdi. Kayserisporlu idareci, “Yazılıyor, çiziliyor, ama Galatasaray nerede? Bizimle bir kez görüşmeyen kulübün, futbolcumuzu bu şekilde ayartmasını doğru bulmuyoruz. Kayserispor büyük kulüptür. Ne kaybedecekse kaybeder, ama hiçbir dayatmaya boğun eğmez” dedi. Ali Turan"ın menajeri Özcan Üstüntaş ise “Bize tebliğ edilen bir şey yok. Ancak sözleşme uzatmıyoruz diye Ali kadro dışı bırakılıyorsa ne söyleyeyim” diye konuştu./vatan