Haftasonu Kıbrıs Kaya Artemis Otel’de konser veren Bengü kendini izlemeye gelen konuklara unutamayacakları anlar yaşattı.

Önümüzdeki hafta çıkaracağı altıncı albümü için oldukça heyecanlı olduğunu söyleyen Bengü “Bu konser, albüm öncesinde gerçekleştirdiğim son sahnem. Bundan sonra beni yeni imajımla göreceksiniz. Bu sene bakır ve kahverengi tonları çok moda. Ben de yeni albümüm için saçlarımın rengini değiştireceğim ve hayranlarımın karşısına yepyeni imajımla çıkacağım. Aynı zamanda bünyem kilo almaya çok müsait olduğu için 1.5 ay önce beslenme uzmanına giderek düzenli beslenme programı aldım. Evde bütün gün Bengü Maranki olarak şifalı otlar kaynatıyorum“ dedi.

"O KONU KAPANDI"

Yeni albümünün çıkış parçasının Sinan Akçıl’ın Hadise’ye yazdığı iddia edilen “Aşkım” şarkısı olacağını söyleyen Bengü, “Sinan Akçıl ile 11 senedir tanışıyorum. Sinan benim çalıştığım ilk müzisyen ve çok sevdiğim bir arkadaşım. Sinan o günden sonra çok yol kat etti. Sinan çok yakışıklı, çok genç, başarılı ve hırslı bir adam. Aşkım çok sıcak bir şarkı. İçinde hiçbir şekilde gönderme barındırmıyor, buram buram aşk kokuyor. Hadise ve Sinan aşkı ve ondan öncesi beni ilgilendirmiyor. Benim bildiğim kadarıyla da zaten o konu çoktan kapandı” diye konuştu.