Bursasporlu taraftarlarca oluşturulan, ''www.bursasporluyuz.net'' adresli internet sitesinin yayını, Hakkari'deki terör saldırısını protesto etmek amacıyla süresiz durduruldu. 

Siyaha büründürülen ve ''Türk bayrağı'' konulan sitenin başlangıç sayfasına bir açıklama konuldu. ''24 Mehmetçik'' başlıklı açıklama şöyle:

''Bugün 24 eve ateş düştü. Dile kolay; 24 ana, evladının ölüm haberini aldı bugün. Kimi 'Vatan Sağolsun' dedi, kimi ağzını açıp tek kelime edemedi... Dilimizde hep aynı söz, 'Şehitler ölmez vatan bölünmez'. Ama göçüp gidiyorlar buralardan, hayalleri, anıları, ardında bıraktıkları... Her şey bir anda bitiveriyor. Arkalarında bıraktıkları tek şey sevenlerinin kalbine ızdırap oluyor. Unutur muyuz? Bundan öncekileri unuttuğumuz gibi. Gelip geçici mi bu acılar? Unutmayalım! Bundan öncekileri unutmadığımız gibi; Çukurca'yı, Dağlıca'yı, Aktütün'ü... Dur diyelim; bu sefer son olsun diye. Bir gecede 24 şehit veren ülkenin kaderi artık değişsin diye şimdi; teröre karşı sözün zamanı. Hayaller toprak olup gitmesin, söz ve duruş terörü yensin diye. Farkındayız, farkında olduğumuzu herkes bilsin istiyoruz. bursasporluyuz.net olarak yayınımızı süresiz olarak durduruyoruz...''