Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız,Kuyucak Kaymakamı Nuri Özder, Buharkent Kaymakamı Osman Bilgin,Bozdoğan Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı,Nazilli Garnizon Komutanı Albay Hüseyin Ulukaraağaç ve Nazilli Belediye Başkanı Alıcık Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Doğan Kaya’yı makamında ziyaret etti.
Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız Başsavcı Kaya’nın atamasının Nazilli’ye hayırlı olmasını dilerken;”Bir önceki Başsavcımız Ramazan Solmaz Nazilli ve çevresi için özverili çalışmalarda bulundu.Burada güzel dostluklar kurduk.Tabi bizlerin ataması gelince görev verilen yerlere gidiyoruz. Kendisi de Düzce Başsavlığına atandı.Nazilli’mize de siz başsavcı olarak atandınız.Bundan sonra Nazillimiz için çalışmalarda birlikte olacağız.Uzun ömürlü insanların yaşadığı,dağlarından yağ ovalarından bal akan Nazilli’mize hoş geldiniz diyorum”dedi.
Ziyaretlerden dolayı memnuniyetini dile getiren Başsavcı Doğan Kaya ise;”Nazilli gerçekten çok güzel bir şehir.Burada görev yapmak güzel.Ziyaretiniz için teşekkür ederim” diye konuştu.