Katil zanlısının annesi ile öldürülen genç kadının ablası duruşmada birbirine girdi. Abla Serap Şensoy, "Kardeşimi öldüreceği belliydi. (Senin o güzel burnunu koparacağım) diyordu" dedi.

9 yıllık eşi Firdevs Duran'ı, 23 Ocak'ta oğlu 8 yaşındaki Mert'in öğrenim gördüğü Bahçeşehir İlköğretim Okulu'nun kızlar tuvaletinde bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen Bekir Duran'ın Adana 2'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmasında ilginç gelişmeler yaşandı. Tanık olarak dinlenen katil zanlısının annesi 57 yaşındaki Sabahat Duran, gelininin devamlı geceleri barlara gittiğini, alkollü olarak eve geldiğini belirterek, "Huzurları bozulmasın diye oğluma söylemezdim. Bayan arkadaşlarıyla kendi başına denize giderdi. Son zamanlarda iyice yoldan çıkmıştı. Annesine defalarca söyledim. Annesi de (İki kızım var, ikisinden de bıktım. İnşallah öldürürler kanala atarlar) diye bana dert yakındı. Oğlumu aldattığını da duydum" dedi.

Bu sözler üzerine öldürülen genç kadının ablası Serap Şensoy ayağa kalkarak, "Hakim bey yalan söylüyor. Annem dışarıda tanık olarak çağrılsın, dinlensin. Bu sözleri söylemiş mi? Kızkardeşimi dövüyorlardı. Kardeşimi öldüreceği belliydi. Devamlı (Senin o güzel burnunu koparacağım) diyordu. Sonunda da planladığı şekilde öldürdü" dedi. Mahkeme başkanı, iki kadını da uyararak susturdu.

'ERKEKLE CHAT YAPARKEN YAKALADIM'
Duruşma, tanıkların dinlenmesi için ertelenirken 'ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası' istemiyle yargılanan katil zanlısı Duran ise daha önceki savunmalarında, "Apartmanımıza yeni taşınan bir kadın vardı. Eşim onunla görüştüğünden beri eve geç ve alkollü gelmeye başladı. Sürekli de kuaföre gidiyordu. Birkaç kez internette erkeklerle chat yaparken yakaladım. Ama onu çok sevdiğim için bir şey yapamıyordum. Oğlumun karnesini almaya gittiğimde eşim lüks bir arabadan indi. İndiği arabanın sahibini sordum. Bana, (Ben onunla yattım, başka erkeklerle de yattım) dedi. Bunu söyleyince şuurumu kaybettim ve onu öldürdüm" demişti./HT