Ter dönen aracın içerisinde sıkışan sürücü Büyük Menderes Nehri'nde balık tutmakta olan vatandaşlar ve itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Feci kazadan burnu bile kanamadan kurtulan sürücü hurdaya dönene aracını görünce yaşadığına şükretti.
Kaza saat 16:45 sıralarında Muğla-Aydın karayolu Büyük Menderes Köprüsü yakınlarındaki Dalama yol kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Çine'den Aydın'a gelmekte olan Mustafa Kömürcüoğlu (52) yönetimindeki 09 VD 335 plakalı kamyonet kavşaktan kontrolsüz olarak çıkan aracı çarpmamak için fren yapınca direksiyon hakimiyetini kaybederek takla attı. Daha sonra şarampole yuvarlanan araç Büyük Menderes Nehri tahliye kanalı içerisine ters düşüp sıkıştı. Bu sırada Menderes Nehri'nden balık tutmakta olan vatandaşlar fren sesi ve gürültüyü duyarak olay yerine geldi. Aracın içerisinde sıkışan ve emniyet kemeri bağlı olan sürücü Mustafa Kömürcüoğlu, aracın yanına gelen vatandaşlardan yardım istedi. Olay yerine çağrılan itfaiye ekiplerinin de müdahalesi ile tavanı tamamen çöktüğü için araçta sıkışan sürücü kurtarıldı. Ambulansa alınarak tedavi edilen sürücüyü sapasağlam gören herkes şaşkınlığını gizleyemedi.
Daha sonra burnu bil kanamadan kurtulduğu kazada hurdaya dönen aracının kanaldan çıkarılmasını izleyen Mustafa Kömürcüoğlu, aracı görünce yaşadığına şükretti. Kömürcüoğlu, “Çine'den geliyordum. Kavşaktan önüme aniden çıkan aracı çarpmamak için fren yapınca yuvarlanıp dereye indim. Çok şükür ölmedim” diyerek sevincini dile getirdi. (iha)