Avrupa Yakası'nda oynadığı Burhan Altıntop karakteri ile çok sevilen ve beğenilen Engin Günaydın, izleyenlerin kendisini hep bu şekilde görme arzusuna karşın artık o karakterden uzaklaştığını anlattı.

CNNTURK'te Saba Tümer'in programına 'Vavien' filminde oynadığı Serra Yılmaz ve yönetmenler Yağmur ve Durul ile birlikte konuk olan Engin Günaydın, izleyicilerden Burhan Altıntop karakteri ile ilgili gelen yoğun mesajlar üzerine "O bir performans aslında. Kostümüyle, bıyığıyla, set, senaryo, diyalog. Yani onlarla olabilen bir şey. Ben normalde Burhan Altıntop yapamıyorum böyle yani. Bir taklit gibi yürütemiyorum" dedi.

Engin Günaydın, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bir atmosferdi o. Yaşandı ve sonra tekrarını uyduramıyorum yani."

Bir izleyiciden gelen mesajda Burhan Altıntop karakteri üzerinden gitse ve bir film yapsa büyük bir başarı kazanabileceği sözlerine ise Engin Günaydın, "Aslında bu çok söylendi. Bildiğimiz de bir konuydu. Zaten yapılan da bir şey tutan bir şeyin üzerinden devam etmek. Ama pek onu devam ettirmek istemedim. Çünkü o ücretsiz bir işti televizyonda yayınlanan. Onu ücretli hale getirmek istemedim" dedi.

Televizyon Gazetesi.com