Güneş, " Yılardır şekerli hiçbir şey yemedim. Hatta pastanın tadını unuttum. Sadece organik gıda tüketiyorum" dedi.

Oflaya Oflaya şarkısıyla müzik hayatının en başarılı dönemini yaşayan Burcu Güneş, düzgün fiziğiyle dikkat çekiyor. Hiçbir zaman zayıflama telaşına girmediğini belirten Güneş, formda olmasının nedenini organik beslenmeye ve şekerli gıda tüketmemesine bağlıyor.

ASLA CİPS YEMEM

Güneş, "Bahçemde kendi diktiğim ürünleri yiyorum. Pembe domateslerimiz var. Biberler, limonlar, mandalinalar hep bahçemden. Yani tamamen organik besleniyorum. Beni kesinlikle cips ya da pasta yerken görmezsiniz. Pastanın tadını unuttum. 5 yıldır hayatımda şekerin adı bile yok. " dedi.

PEKMEZLİ KEK TAVSİYESİ

Beyaz unu hayatından tamamen çıkardığını söyleyen şarkıcı sözlerine şöyle devam etti: "Kara dut pekmezinden yapılmış bir kekim var. Her gün onu yiyorum. Herkese de tavsiye ederim çünkü içinde şeker yok. Her yediğim kepekli. Kepekli makarna, ekmek ve bisküvi yiyorum. Organiklerin keyfine varınca, yapay boyanın tadını damağım hemen alıyor."

Beyonce'dan etkilenmiş olabilirim

Zenci gırtlağı ile tanınan Güneş, Beyonce hayranı olduğunu itiraf etti. Güneş, "Beyonce gerçekten çok iyi bir şarkıcı. Onun sahnedeki özgürlüğü ve özgüveni bir bütün. Beyonce'u çok izliyorum. Farkında olmadan ondan mutlaka bir şeyler almış olabilirim" dedi.