Olay saat 05.00 sıralarında Kartal Esentepe Mahallesi Şehit Aziz Aktaş Sokak'taki binanın ikinci katındaki dairede meydana geldi .

9 yıldır evli olan Songül Karakoç (31) ile İhsan Karakoç (39) henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. 8 ve 4 yaşlarında iki erkek çocukları bulunan çift arasındaki tartışma, bir süre sonra kavgaya dönüştü. İhsan Karakoç, eşi Songül Karakoç'ı önce darp etti, ardından da bıçakla boğazını kesti. İhsan Karakoç cinayetin ardından evden çıkarak çocuklarından birinin bulunduğu ablasının evine gitti. Çiftin diğer çocuklarının ise anneannelerinin yanında olduğu öğrenildi.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Apartman sakinlerinin tartışmayı duyarak ihbarda bulunması üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Daireye giren polis, yerde kanlar içinde yatan Songül Karakoç ile karşınca sağlık ekiplerine haber verdi. Songül Karakoç, sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

KOCA GÖZALTINA ALINDI

Kartal Önleyici Hizmetler Büro Amirliği'ne bağlı polis ekipleri, İhsan Karakoç'u bulmak için çalışma başlattı. Ekipler, kısa sürede İhsan Karakoç'un, ablasının yanında olduğunu tespit etti. Polis, İhsan Karakoç'u gözaltına alarak Kartal Polis Merkezi'ne götürdü. Polis cinayetle ilgili soruşturma başlattı. Öte yandan İhsan Karakoç ile cinayete kurban giden eşi Songül Karakoç'un Tuzla'daki bir fabrikada birlikte çalıştıkları öğrenildi.