Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu 1. sınıf öğrencisi 7 yaşındaki Gülay B., geçtiğimiz Cumartesi günü evlerinin bulunduğu Selçuklar Mahallesi'nde sokakta arkadaşlarıyla oynadığı sırada, kendi akranı olan bir kız çocuğuna taş atarak kafasından hafif şekilde yaralanmasına neden oldu. Yaralanan kız çocuğunun annesi olay üzerine sokağa inerek öfkeyle kızını yaralayan 7 yaşındaki Gülay B.'yi dövmeye başladı. 
 
Feci şekilde dövülen kız çocuğu kendinden geçmiş vaziyette sokak ortasında yığılıp kalırken, komşuların haber vermesiyle ailesi tarafından hastaneye kaldırıldı. Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan Gülay B.'nin, burnunun ve dişinin kırıldığı, gözünde ve yüzünde de önemli ölçüde morluk ve şişlik oluştuğu tespit edildi. 3 gün süreyle hastanede tedavi gören kız çocuğu, dün akşam saatlerinde taburcu edildi. Gülay B.'nin, yaralarının iyileşmesinin ardından burnundan ameliyat edileceği belirtildi. 
 
Dövülen kız çocuğunun babası, kamyon şoförü Selami B. (40), olay olduğu sırada kendisinin işte olduğunu belirterek, "Çocuk arkadaşı ile kapının önünde kavga ederken küçük bir taş atmış. Sonra çocuğun annesi gelip benim kızımı dövmüş, kaldırıp kaldırıma vurmuş. Ardından da kaçıp gitmiş. Olaydan sonra şikayetçi olduk, karakol ifadesini alıp savcılığa göndermiş ve savcılık serbest bırakmış. Benim kızımın burnu 3 yerinden kırıldı, dişleri kırıldı ve yüzü morluklar içinde kaldı. Yetmiyormuş gibi beline de tekme vurmuş. Kızım hayvan değil ki böyle dövülsün. Hayvan bile böyle dövülmez. İki tokat atıp bıraksa, 'annedir kızmış vurmuş' deriz. Ama bir çocuk böyle dövülür mü? Bu bir vahşettir" dedi. 
 
Kızının burnundan ameliyat olacağını, ancak yüzündeki şişliğin inmesinin beklendiğini kaydeden Selami B., çocuğunu bu hale getiren kadının cezalandırılmasını istediğini belirtti. 
 
Anne Güldane B. ise, kızına bunu yapan kişinin hastaneye yatırılması gerektiğini belirterek, "Aynı durumda ben olsam böyle yapmazdım. Çünkü biz anneyiz. Kendi çocuğuna böyle bir şey yapamasa başkasının çocuğuna da yapmaması lazım. Yüreğinin sızlaması lazım. Çocuktur kavga eder, böyle yapması mı gerekirdi?" diye konuştu.