Bülent İnal, Şahan Gökbakar ve son olarak da Kıvanç Tatlıtuğ. Bu 3 ünlü aktör, oyuncu Beren Saat ile görülünce sevgilileri tarafından terk edildi...

Aşk-ı Memnu dizisinin yakışıklı oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ ile kendisinden 13 yaş büyük sevgilisi Meltem Cumbul'un aşklarına nazar değdi.

KISKANÇLIK KRİZİ
Beren Saat



Oysa sevgililer yaz başında çıktıkları Bodrum tatilinde her fırsatta mutluluk pozları veriyordu. Ancak Cumbul sevgilisinin çekim için gittiği İstanbul'da rol arkadaşı Beren Saat'le yemek yediğini duyunca olanlar oldu. Cumbul'un kendisinden sürekli hesap sormasından rahatsız olan Tatlıtuğ'un, ayrılık kararı aldığı iddia edildi. Telefonlarına çıkmayan ve ayrılık acısı çeken Meltem Cumbul soluğu Sezen Aksu'nun Mordoğan'daki yazlığında aldı.

BUNU HEP YAPIYOR

Daha önce de Bülent İnal ile aynı dizide oynadığı Tuba Büyüküstün'ün aşkları Beren Saat yüzünden sona ermişti. Doğa Rutkay ile Şahan Gökbakar'ın ilişkilerinin sona ermesinden kısa bir süre sonra, ünlü komediyenle bir alışveriş merkezinde samimi bir şekilde görüntülenen Beren Saat'in ismi bir kez daha 'aşkı bitiren kadın' olarak anılmış oldu.

Vatan