Alınan bilgiye göre, odun hırsızlığı suçundan aranırken jandarmanın operasyonu sonucu yakalanan ve maskeyle korkuttuğu küçük yaştaki 2"si kız 5 çocuğa tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan Aydın Y"nin, yeni mağdurları ortaya çıktı.

Zanlının gazetelerde yer alan fotoğraflarını gören biri erkek 3 çocuk ve G.Ç (55) adlı kadın, Aydın Y"nin cinsel saldırı ve tecavüz ettiği iddiasıyla jandarmaya başvuruda bulundu.

Tecavüze uğradığı iddia edilen çocukların yaşlarının, olay sırasında 8-10 arasında değiştiği öğrenildi.

-OLAY-
Gürsu ilçesine bağlı Cambazlar köyünde Hüseyin Aydın"ın bahçe deposunda bulunan 1 ton odunu eşi Nezahat Y. (44) ve oğlu Fuat Y. (29) ile birlikte kamyonete yüklerken jandarma ekiplerini görünce kaçan zanlı Aydın Y, operasyon sonucu, çalıntı olduğu tespit edilen otomobille yakalanmıştı.

Ankara, Samsun, Çorum, Tokat, Ordu, Amasya ve Bursa"da "hırsızlık, dolandırıcılık, yağma, çocukların cinsel istismarı, resmi belgede sahtecilik, tehdit ve fiili livata" gibi 28 ayrı suçtan arandığı belirlenen zanlının, otomobilde bulunan maskeyle küçük yaştaki 2"si kız, 5 çocuğu korkutarak tecavüz ettiği de belirlenmişti.

Zanlının, yakalanmadan 1 hafta önce jandarma ekiplerini telefon kulübesinden arayarak "Beni yakalayamazsınız. Siz benim kim olduğumu bilmiyorsunuz. Param çok. Benimle uğraşmayın. Helikopter kiralayıp bölüğünüzü bombalarım" diye tehdit ettiği bildirilmişti.

Aralık ayı başında "küçük yaşta çocuğa zorla tecavüz etme, hırsızlık, çalıntı araç kullanma ve ruhsatsız tabanca bulundurma" suçlarından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. / milliyet