Kardemir Karabükspor deplasmanında hakem kararları ve sarı-kırmızılı oyuncularının sergilediği kötü performans Teknik Direktör Fatih Terim'i adeta çileden çıkardı.
Terim karşılaşma içinde 4. hakem Hakan Özkan'la sık sık karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısında kaleci Muslera'nın gördüğü kırmızı kart sonrası öfkeyle ayağa kalkan ve pozisyonun içinde Gökhan Zan'ın da olduğunu işaret eden Terim, kıdemli yardımcı Erdinç Sezertam ile 4. hakem Özkan'a tepkisini dile getirdi.
Oyun içinde futbolcularına sık sık sert uyarılar yapan sarı-kırmızılı teknik adam, Kazım ve Selçuk İnan'ı yüksek sesle uyarırken, son olarak pozisyon hatası yapan ve adamını kaçıran Gökhan Zan'a bağırdı. Terim ilk yarı sonunda soyunma odasına doğru giderken tribünde oturan maçın gözlemcisi Halil Arslan'a bakarak, "Bunları da yazın" dedi.
Bünyamin Gezer'in verdiği kararlara sert şekilde tepki gösteren ve oyuncularının da hayal kırıklığı yaratması üzerine iyice gerilen Terim'in, bir hayli sinirli olduğu gözlendi.
Fatih Terim'in maçın ikinci yarısında da hakemlere zaman zaman itirazda bulunduğu gözlendi. Terim özellikle 84. dakikada kalkan ofsayt bayrağı nedeniyle yardımcı hakeme tepki gösterdi.
 
 
 
Sistem 4-4-2
Fatih Terim, Samsun maçının son yarım saatinde uygulanan ve galibiyeti getiren 4-4-2 sistemini Karabük deplasmanında da uyguladı. Sarı-kırmızılı teknik adam beklendiği gibi Elmander ve Sercan'ı hücum hattında beraber oynattı.
 
 
 
Kaptan Ujfalusi
Aslan’da yeni kaptan Ujfalusi oldu. Fatih Terim, Karabük karşısında Çek futbolcuyu kaptan olarak sahaya sürdü. Sabri ve Ayhan'ı yedek soyunduran Terim, Servet'in de sakatlığı nedeniyle daha önce yabancıların kaptanı olarak belirlediği Ujfalusi'ye pazubantı verdi.