TELLO"NUN Beşiktaş"taki geleceğinin belirsiz olması Şilili oyuncuyu bunalıma soktu. Beşiktaş"ın geçen sezon kazandığı çifte şampiyonlukta büyük payı olmasına karşın, takım içindeki yabancılar arasında en az maaş alan oyunculardan biri olan Tello, son günlerde ilginç davranışlar sergiliyor. İstanbul"daki bir idmanda Serdar Özkan"a yumruk atan ve Uğur İnceman"a yaptığı sert faul sonrası arkadaşından özür bile dilemeyen Tello, huysuz tavırlarına İspanya kampında domuz eti pişirilmesini isteyerek devam etmişti.

YÖNETİM DUYARSIZ KALDI

ŞİLİLİ"NİN bu tatsız halinin sebebi ise kontratına geliştirme beklerken, yönetimin bu konuda duyarsız kalması oldu. Siyah-beyazlılarda Ernst 2.5, Delgado 2.1, Nobre 2.2 ve yeni transferlerden Ferrari 2.5 ile Nihat 3 milyon Euro senelik ücret alırken, Tello ise 900 bin Euro kazanıyor. Beşiktaş"ta kalmak isteyen Tello, bu sezon sonu bitecek sözleşmesini uzatmak istiyor. 29 yaşındaki yıldızın menajeri, siyah-beyazlı yönetimle bu konuda yaptığı görüşmede Tello"nun sözleşmesinin 2 yıl uzatılıp, maaşının da bu sezon dahil olmak üzere senelik 1.5 milyon Euro"ya yükseltilmesini önerdi. Ancak Beşiktaş yönetimi bunu reddedip, Tello"nun bu sezonki ücretini 1.2 milyon Euro"ya çıkartmayı teklif etti ancak bu da Şilili"nin işine gelmedi.

ARABİSTAN VİZESİ ÇIKMADI

İSPANYA kampında Tello ile konuşacağını bildiren Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören"in, görüşme için adım atmaması, süper solağı çıldırtıyor. Bu nedenle Arap ülkelerinden gelen teklifleri değerlendirmeyi düşünen Tello"ya yönetim “Mukavelen var. Bir yere gidemezsin” dedi. Mustafa Denizli"nin takımın lideri olarak gördüğü ve geçen sezon ligde 11 asist, 6 golle oynayan Tello"dan, bu yıl Delgado"nun yokluğunda daha fazla sorumluluk alması bekleniyor. Ancak hal ve tavırlarıyla sıkıntı yaşadığı anlaşılan Tello"nun sorunu çözülmezse önümüzdeki sezon nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu. - vatan