Akbük Nurullah Kocabıyık İlköğretim Okulunda 6. , 7. ve 8. sınıf öğrencilerin hazırlamış oldukları etkinlikler “Kurgu Kuşağı” adı altında bir araya toplandı.
Akbük Nurullah Kocabıyık İlköğretim Okulunda Teknoloji ve Tasarım Dersi Öğretmeni Hasan Kafalı eşliğinde 6. , 7. ve 8. sınıf öğrencilerin hazırlamış oldukları etkinlikler “Kurgu Kuşağı” adı altında bir araya toplandı. Öğrencilerin yapmış oldukları çalışmaların tümü, okul bekleme salonunda yer alan LCD TV aracılığıyla tüm öğrenci, öğretmen ve velilerin beğenisine sunuluyor.
Öğrenciler tarafından yapılan Akıllı Masa, Süper Bardak, Makasın Gücü, Yararlı Robot, İnanılmaz Araba, Harika Çikolata Makinesi, Yardım Eden Dolap, Sihirli Çöp Tenekesi, Çok Amaçlı Ayakkabı, Hava Durumu Göstergeli Şemsiye, Uzaktan Kumandalı Cam, Masaj Sandalyesi, Ayakkabı Bağlama Makinesi, Akıllı Tahta, Özellikli Sıra, Hızlı Boya Fırçası, Renk Değiştiren Saat, Kaydıraklı Ev, Yeni Nesil Araba, Çok Amaçlı Elbise, Pazar Arabası isimli birbirinden farklı fikirlerden ortaya .ıkan eserler hazırlanan slayt eşliğinde gösterimi yapılıyor.