• BIST 82.185
  • Altın 147,989
  • Dolar 3,8274
  • Euro 4,0748

    Bülent Ortaçgil yollarda...

    12.04.2012 23:00
    Bülent Ortaçgil yollarda...
    Türkiye’de şehir müziğinin önemli isimlerinden Bülent Ortaçgil, Nisan ayında yollara düşüyor.
    Bülent Ortaçgil yollarda... Bülent Ortaçgil yollarda... Bülent Ortaçgil yollarda...

    Usta sanatçı Bülent Ortaçgil, 'Sen' isimli turnesinde aynı isimli albümüne ve elbette artık efsaneleşmiş şarkılarına yer vericek.

    Ortaçgil'e, usta müzisyenler Baki Duyarlar (klavye), Cem Aksel (davul), Gürol Ağırbaş (bas gitar), Birol Ağırbaş (perküsyon) ve Barlas Tan Özemek (elektrik gitar) enstrümanlarıyla eşlik ediyor. Ortaçgil'in son albümü 'Sen' Ada Müzik'ten yayınlamıştı.

    Nisan Ayı Bülent Ortaçgil Turne Programı :
    14 Nisan Cumartesi - Çanakkale Mask Bar
    16 Nisan Pazartesi - Diyarbakır Dicle Üniversitesi Konferans Salonu
    17 Nisan Salı -Mardin Artuklu Üniversitesi Konferans Salonu
    18 Nisan Çarşamba - Şanlıurfa Sti AVM
    19 Nisan Perşembe - Adana Latino Bar

    Diskografi:
    Stüdyo albümleri
    1974: Benimle Oynar Mısın?
    1990: İkinci Perde
    1991: Oyuna Devam
    1994: Bu Şarkılar Adam Olmaz
    1998: Light
    1999: Eski Defterler (Eski şarkıların yeni yorumları)
    2003: Gece Yalanları

    Diğer albümler
    1976: 3 Masal (Masal albümü)
    1984: Rüzgara Söylenen Şarkılar (Canlı kayıt)
    1985: Biz Şarkılarımızı... (Fikret Kızılok ile)
    1986: Pencere Önü Çiçeği (Fikret Kızılok ile)
    2007: Konser (Teoman'la)
    2007: Büyükler için Çocuk Şarkıları (Fikret Kızılok ile) 

    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve kişilik haklarını hiçe sayan yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
    Diğer Haberler
  • iDANSla çağdaş dans vakti02 Ekim 2012 Salı 22:10
  • İstanbulda en kısa festival02 Ekim 2012 Salı 22:09
  • Turuncu Filmler Antalyada02 Ekim 2012 Salı 22:08
  • Beat’lerin Kralı Babylonda02 Ekim 2012 Salı 22:06
  • Türkiyeye utanç verici ceza02 Ekim 2012 Salı 22:05
  • Fazıl Sayın Evreni ilk kez Salzburgda02 Ekim 2012 Salı 15:02
  • Bilgin Adalı hayata veda etti01 Ekim 2012 Pazartesi 23:20
  • Uluslararası caz günü İstanbul’da gerçekleşecek30 Eylül 2012 Pazar 15:04
  • Askerler öldürdüklerini göremezlermiş30 Eylül 2012 Pazar 07:00
  • İşte Neşet Ertaşın son şiiri29 Eylül 2012 Cumartesi 16:38
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2007 Aydın Post | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0256.226 61 64 | Faks : 0256.226 61 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim