Simav Belediyesi'nce işletilen Eynal Kaplıcaları'ndaki düğün salonunda dün akşam yapılan törenle evlenen Gülşah ve Yaşar İnce çifti, yakınlarıyla salondan ayrılırken, kendilerine takılan 20 bin liralık Trabzon hasırı altın bileziği unuttu.

Salonu temizlemek için sabah iş yerine gelen garsonlar Mehmet Coşkun ve Faruk Yeşiloğlu, yerde bileziği fark ederek, salonun işletmeciliğiyle ilgilenen görevliye haber verdi.

Görevli, damadın babası Kadir İnce'ye telefonla ulaşarak, salonda bilezik bulunduğunu bildirdi. Daha sonra bilezik, işletmeye çağrılan Kadir İnce'ye teslim edildi.

Garsonlara teşekkür eden İnce, ''Bileziği unuttuğumuzdan bile haberimiz yoktu. İşletmeden telefon alınca çok şaşırdık. Daha sonra, bileziği gelinimin yakınlarının taktığını öğrendik. Bu zamanda böyle bir dürüstlük örneği bizi mutlu etti. Asgari ücretle çalıştıklarını öğrendiğimiz garsonlar başta olmak üzere tüm işletme çalışanlarına teşekkür ederiz.''

Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan da gazetecilere yaptığı açıklamada, dürüstlüklerinden dolayı büyük memnuniyet duyduğunu belirttiği garsonları ödüllendireceğini söyledi.
Kaynak: AA