Merkez Osmangazi İlçesi Acemler Kavşağı yakınında 10 Ağustos 2008 tarihinde toprağa gömülü olarak görülen ceset polise ihbar edildi. Yaklaşık 6 ay önce öldüğü belirlenen ve çürümeye yüz tutmuş haldeki cesedin üzerinden hiçbir kimlik bilgisi çıkmadı.

Yapılan otopsi sonucu 20 yaşın üzerinde, 1.60- 1.70 boyunda, 70-75 kilo ağırlığında olduğu belirlenen ceset, daha sonra kimsesizler mezarlığına gömüldü. Soruşturmayı yürüten Bursa Cumhuriyet Savcılığı, cesedin kimliğine ulaşamadı. Bunun üzerine, sahipsiz cesedin kafatası, İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilerek burada iskelete yüzlendirme yapıldı. Yapılan yüzlendirme sonunda ortaya çıkan kafatasının çekilen fotoğrafları Emniyet aracılığı ile Türkiye genelinde kayıp başvurusu bulunan kişilere ait fotoğraflarla karşılaştırıldı. Ancak, 2 yıl önce bulunan ve yüzlendirme yapılan cesetle ilgili bir sonuç alınamadı.

Çalışmalara rağmen sonuç alamayan Bursa Cumhuriyet Savcılığı, "yüz giydirmesi' yapılan cesedin fotoğraflarını basına dağıtarak, öleni tanıyan ya da olayla ilgili bilgiye sahip vatandaşların, Bursa Cumhuriyet Savcılığına başvurmasını, bu sayede yakınlarına ulaşmaya çalışıyor.