Ünlü video paylaşım sitesi Sony ve Nintendo ile ortak yürüttüğü çalışma sonucunca artık salonlarımızdaki yerini alacak. Fakat önceki haberimizden farklı olarak bir DVD veya Blu-Ray cihazı yardımıyla değil, dünya çapında en az onlar kadar yaygın iki oyun konsolu sayesinde. Evet, eğer internet bağlantısına sahip bir Playstation 3 veya Wii sahibiyseniz artık YouTube'u salonunuzun rahatlığında izleyebilmek için önünüzde bir engel kalmadı.

Bunun için tek yapmanız gereken iki oyun konsolundan birini kullanarak 'http://www.youtube.com/tv' adresine girmek. Bu adres sadece oyun konsolları ile erişilebildiği için bilgisayarınızdan girmeyi denediğinizde, doğrudan YouTube'ın ana sayfasına yönlendiriliyoruz. Bu adresteki sayfa ve videolar konsolların üzerindeki tarayıcılar için özel olarak yeniden gözden geçirildi. Böylece ortaya daha büyük metinler, otomatik sıralı oynatma özelliği ve farklı bir ön belleğe atma mantığı çıktı.

Bu resimde eksik olan şey ise tabii ki Xbox 360. İki rakip oyun konsolu YouTube ile anlaşma yaparken Xbox 360'ın bu anlaşmada yer almaması sadece Microsoft'un bütün dikkatini Netflix'e vermiş olması ile açıklanabilir.