Atv’deki ‘Son’un ‘Alev’i Berrak Tüzünataç, ‘Adını Feriha Koydum’un ‘Emir’i Çağatay Ulusoy ile 3 Temmuz’da Çeşme’de yakalanmıştı. Şezlongdaki fotoğrafları magazine bomba gibi düşmüştü.

Ama Berrak Tüzünataç şezlong skandalından hemen sonra ‘Düşman Kardeşler’in ‘Mehmet’i Kaan Urgancıoğlu ile öpüşürken görüntülenmişti. Kaan Urgancıoğlu dizi çekimleri için Çanakkale Gelibolu’ya gitmiş, Berrak Tüzünataç’ta sevgilisini yalnız bırakmamıştı. Aynı otelde kalmaları dizinin yapımcısı ve yönetmenini rahatsız etmişti.


Çağatay ile Kaan arkadaş

Berrak Tüünataç ile Kaan Urgancıoğlu’nun daha bir hafta önce başlayan ilişkisi aynı hızla bitti. Dedikoduya göre; Kaan Urgancıoğlu Berrak Tüzünataç’ın sık sık alkol almasından rahatsız oldu.

Bir-ikik kere uyarmasına rağmen sonuç değişmedi. Set ekibini kızdırmak, şimşekleri üstüne çekmemek içinde aşka son noktayı koydu. Berrak Tüzünataç’da bavulunu toplayıp otelden ayrıldı. Bu arada Kaan Urgancıoğlu ile Çağatay Ulusoy’un yakın arkadaş olduğu ortaya çıktı. Ancak son yaşananlardan sonra araları bozuldu.