Galatasaray'ın savunma oyuncusu Emre Güngör, yaşadığı şanssız sakatlıklar nedeniyle zaman zaman moralinin bozulduğunu belirtirken, şu an durumunun iyi olduğunu ve önlerindeki Trabzonspor maçında oynayabilecek duruma geleceğini söyledi. Galatasaray TV'de yayınlanan Son Pas adlı programa konuk olarak katılanEmre Güngör, küçük sakatlıklar yaşamasına karşın, üst üste gelmesi nedeniylesahalara dönmesinin uzun sürdüğünü ifade ederek, "Sezona iyi başladım vesakatlığım yoktu, ancak tekrar aksilikler başıma geldi. Çok ciddi şeyler değil,ama insanın canını sıkıyor. Sakatlıklarım hep değişik değişik yerlerden. Birfutbolcunun başına gelebilecek talihsizlikler üst üste benim başıma geliyor"dedi.Kendisine iyi bakmadığı yönündeki eleştirilerin gerçeği yansıtmadığınıvurgulayan Emre Güngör, şunları kaydetti:"Şu anda hiçbir şeyim yok benim. Sakatlığım yüzde 100 olarak bir haftaönce geçmişti. Takımdan biraz geri kaldığım için kondisyon ve güç depoluyorum.Birkaç gün içinde takımla antrenmanlara çıkacağım. Hocam izin verirse Trabzonspormaçında da oynayacağım inşallah."Emre Güngör, defans mevkisinde sakat oyuncu sayısının artması konusundaise "İlk önce Gökhan Zan, sonra ben, sonra da Emre ağabey sakatlandı.İnanamıyorum artık. Bütün sakatlıklar üst üste geliyor. Üst üste gelince deherkes bizi konuşuyor" ifadelerini kullandı.

-"ANKARAGÜCÜ MAÇINDA AZ KALSIN TELEVİZYONU KIRIYORDUM"-

Emre Güngör, Turkcell Süper Lig'de Galatasaray'ın son maçlarında aldığıbaşarısız sonuçları talihsizlik olarak gördüğünü belirtti. Ankaragücü maçındakazanmaya çok odaklandıklarını dile getiren Emre Güngör, "Ankaragücü karşısındaçok pozisyonumuz vardı ve bir tanesini atsaydık orada oyun kopardı bizim için.Olmayınca olmuyor. Futbolda her şey olabilir ama tabi bizim gibi bir takıma böyleskor yakışmıyor. Az kalsın televizyonu kırıyordum. En azından sahadayken canınıdişine takıyor, elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Dışarıdan izleyince dahaçok heyecan yapıyor insan" diye konuştu.Galatasaray'ın son dönemdeki performansının "Duraklama dönemi" olarakyansıtılmasına karşı çıkan genç oyuncu, "Böyle bir duraklama dönemi yok. Çünkülig çok uzun bir maraton. Hem Eskişehirspor maçı, hem de Ankaragücü maçınıtalihsizlik olarak görüyorum. Bir daha böyle bir şeyin olacağını tahminetmiyorum. Bundan sonra ligde ve Avrupa'da dolu dizgin gideceğimizi düşünüyorum.Çünkü çok iyi çalışıyoruz" dedi.

-"RAKİPLERİMİZ KÖTÜ OYNARKEN DE KAZANIYOR"-

Emre Güngör, rakiplerinin aksine, Galatasaray'ın yalnızca iyi oynadığızaman kazanabildiğini ve kötü oynadığında ise puanlar kaybettiğini dilegetirerek, şunları söyledi:"Rakiplerimiz de puan kaybedecek, onlar puan kaybettiği zaman bizkazanacağız. Tekrar eskisi gibi liderliğe oturacağız. Zaten tüm maçlarıkazanacağız diye bir şey yok. Eğer üst seviye lig oynuyorsanız, yenilgi ya daberaberlikler kaçınılmaz. Bazı takımları televizyonda izliyorum. Çok şanslıgalibiyetler alıyorlar. Çok kötü oynarken galibiyetler alıyor. Onları bukurtarıyor, ama biz her zaman iyi oynadığımız zaman kazanıyoruz. Kötü oynarken dekazanabilsek çok güzel olacak. Rakiplerimize bakıyorum, bizim oynadığımızfutbolun yarısını oynamıyorlar. Ama onlar kötü oynarken kazanıyor."Önlerinde Trabzonspor, Dinamo Bükreş ve Fenerbahçe ile karşılaşacaklarıçok önemli bir dönem olduğuna dikkati çeken Emre Güngör, bu bölümü başarıylageçeceklerine, iyi motive olup derbi maçta Fenerbahçe'yi de yeneceklerineinandığını kaydetti./vatan