"Ezel" dizisinin geçen pazartesi yayınlanan bölümünde Kenan İmirzalıoğlu (Ezel) ile Cansu Dere (Eyşan) Beyoğlu, İstiklal Caddesi"nin orta yerinde öpüşüyordu. Kenan İmirzalioğlu tam 4 saat süren öpüşme sahnesini şöyle değerlendirdi: Önce "Ya bu sahneyi niye bu kadar kalabalık yerde çekiyoruz ki diye içimden geçirdim". Sonra bir baktım ki müthiş olmuş. İkimiz de iyi oyun çıkartmışız".

Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere ile aşk dedikodularına da şu cevabı verdi: Hayatımda Zeynep Beşerler var.

DAYI DEMEYİN ÇOK KIZIYOR

Show TV"deki "Ezel"de Ramiz Dayı karakterini oynayan Tuncel Kurtiz “Yolda yürürken bana "Dayı" diye bağıranlar var. Ama dönüp bakmıyorum. Benim adım Tuncel Kurtiz. Ne dayısı? Sinirleniyorum böyle şeylere. "Ezel" benim son dizim olacak. Projeyi de başrolünde Kenan İmirzalıoğlu olduğu için kabul etmiştim. Yapmak istediğim başka bir şey var: Şeyh Bedrettin Destanı"nı çekeceğim” dedi.

RAMİZ DAYI"DAN GENÇLERE ÖĞÜTLER

Dizide "yeğen" diye hitap ettiği Ezel"e (Kenan İmirzalioğlu) sürekli nasihat veren Ramiz Dayı (Tuncel Kurtiz) gerçek hayatta da gençlere şu öğütleri veriyor: Tolstoy, Dostoyevski, Yaşar Kemal, Orhan Veli Kanık, Sait Faik Abasıyanık"ın tüm kitaplarını okuyun. Hacı Arif ve Itri"nin eserlerini dinleyin. Böyle şeylere değer verin./Televizyon Gazetesi