2007 Ekim ayından bu yana Aydınlıları güncel haberler duyuran, Türkiye ve Dünya gelişmelerini de aktaran Aydınpost"un başarısı ve okuyucu sayısı da çığ gibi büyüyor.
Gerçekleri ve doğruları yazmayı kendisine ilke edinen Aydınpost Haber Sitesi bugün ulaştığı günlük 7500 okuyucu sayısıyla da Aydın"da bir ilke imza atmayı başardı.
Aydınlı ve ulusal basındaki yazarların yazılarının da okunabildiği Aydınpost sahip olduğu okuyucu kapasitesi ve etkili yayın politikasıyla Aydınlıları dakika dakika bilgilendirmeye devam ediyor.
Pek çok kesim tarafından çalışmaları yakından takip edilen ve izlenen Aydınpost"a, Aydın Belediyesi tarafından "Teşekkür Beratı" verildi.
Aydın Belediye Başkanı İlhami Ortekin"in imzasını taşına berat, Aydınpost Yazı İşleri Müdürü Ahmet Gözen"e takdim edilerek, başarılı yükselişimiz bir kez daha tescillenmiş oldu.
Bugüne kadar objektif ve tarafsız habercilikten asla taviz vermeyen Aydınpost"un bu başarısında büyük emeği olan okuyuculara teşekkürlerini dile getiren Yazı İşleri Müdürü Ahmet Gözen, “Bugün bu beraatı okuyucularımız namına alıyorum. Çok gururlandım ve onur duydum. Aydın"a ve Aydınlılara olan inancımız ve yayın politikamızdaki kararlığımıza aralıksız devam edeceğimizin bilinmesini istiyorum. Okuyucularımızdan aldığımız destek başta bizleri ve ekip arkadaşlarımızı son derece memnun etmektedir. Hizmet gayemizin ve verdiğimiz emeğin takdir ve değer görmesinden dolayı ben de Aydın Belediye Başkanımız Sayın İlhami Ortekin"e teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
Teşekkür beratında, Aydınpost internet gazetesinin basın-ahlak yasalarına en hassas şekilde riayet etmekle öncülük yaptığına; yansız, kişilik haklarına saygılı habercilik ve yorumcuların bulunduğuna dair ifadeler kullandığı da dikkat çekti.

İŞTE AYDINPOST"A TAKDİM EDİLEN TEŞEKKÜR BERAATI