Yavru köpeğin birini bıçakla ikiye böldüler, diğerinin boynunu kırdılar

İZMİT'te Seka Park alanı girişindeki sahilde balıkçıların beslediği henüz birkaç aylık olan iki yavru köpek, akıllara durgunluk verecek vahşet uygulanarak telef edildi. Biri karın bölgesinden bıçakla kesilerek ikiye ayrılan, diğerinin ise başı defalarca çevrilerek boynu kırılıp öldürülen yavru köpeklerin annesi ise yavrularının ölülerinin başından ayrılmadı.
Seka Park girişindeki balık mezatının yakınında kırık bir sandalın altında barınan "Fadik" adlı köpek ile iki yavrusunu, mezat yerinde çalışanlarla, balıkçılar besliyordu. Bu sabah köpekleri görmek için kırık sandalın yanına gelen ve balık mezatında çalışan Celal Çetin, gördüğü korkunç manzara karşısında şoke oldu.
Köpeklerden birinin karın bölgesinden bıçakla kesilerek ikiye ayrılmış, diğerinin ise başının burgu gibi defalarca çevrilerek boynunun kırılarak öldürülmüş olduğunu gören Celal Çetin, anne köpeği de onların yanından uzaklaştıramadı. Böyle bir vahşene inanmakta zorluk çektiğini söyleyen Celal Çetin, bunu, geceleri bu bölgede dolaşan alkoliklerin "eğlence olsun" diye yapmış olabileceklerini söyledi.
Yavrularının başından ayrılmayan "Fadik" ise sürekli onları yalayarak uyandırmaya çalıştı. Celal Çetin, daha sonra poşete koyduğu yavru köpeklerin ölülerini, yakındaki çöp konteynerine attı. Ancak "Fadik", bu kez çöp konteynerinin yanından ayrılmadı.

DHA