Yaklaşık bir hafta önce doğum yapan bir bayan battaniyeye sardığı bebeğini Aydın Şehir Merkezi’nde F.K. isimli şahsa ‘Bir dakika tutar mısınız?’ deyip bebeği verdikten sonra ‘Babası gelip sizden alacak’ diyerek kaçtı. Bir süre bebeğin babasının gelmesini bekleyen şahıs gelen giden kimse olmayınca, bebeği polise teslim etti. 

Şehit Rüştü Yetkin Polis Merkezi sorumluluk sahasında meydana gelen ilginç olay polisleri bile şaşkına çevirdi. Doğumevi Hastanesi’nde kontrolden geçirip karnı doyurulan bebek Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile Çocuk Esirgeme Kurumu’na teslim edildi. 
Bebeği yurda teslim ettikten sonra, geniş çaplı soruşturma başlatan polis, talihsiz bebeğin annesinin Kiraz K. isimli şahıs olduğunu tespit etti. Bir süre önce Aydın’da ikamet ettiği bilinen bayanın yaklaşık 10 gün önce Aydın’daki ikametinden ayrıldığı ancak yeni ikametini MERNİS sistemine kayıt ettirmediği tespit edildi. Nazilli’de yaşamaya başladığı öğrenilen ve çocuğunu terk eden annenin ifadesi alınması için polis tarafından arandığı bildirildi.