Olay, Çarşamba günü İzmir Bostanlı pazar yerinde meydana geldi. Pazarda gözleme yapıp satan iki aile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesinin ardından A.K, N.K ve kocanın kardeşleri olan M.K ve D.K'nın önce biber gazıyla daha sonra bıçakla aileye saldırdığı iddia edildi.

Sağ yanağından ve omuzundan bıçakla yaralanan G.K, 4 kişinin üzerine saldırdığını belirterek olayı şöyle anlattı: "Annemler kavga ediyordu. Kavga esnasında biber gazının anneme sıkıldığını görünce dayanamadım. Anneme yardıma gittim. Kadının biri önce biber gazı sıktı. Sonra bana dönüp bıçağı omuzuma sapladı. Ben onu ittirince de bu defa bıçak suratıma geldi."

Çocuğunun daha ciddi zarar görebileceğini söyleyen baba Hüseyin Kayman ise; şunları söyledi: "İlk önce kadınlar kendi arasında sözlü olarak tartıştığı için müdahale etmedim. Ancak tartışma büyüdü ve ellerindeki oklavalarla önce eşime saldırdılar. Ardından kızım anne anne diyerek koştu ve ona da biber gazı sıktılar. O an biber gazını sıkan kadın birden bıçağı çıkarıp sallamaya başladı. Ben müdahale etmekte geç kaldım."

Kızının daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldığını söyleyen baba Kayman, sözlerine şöyle devam etti: "Polisler geldi ve bizi aldı. Akşam saat 11.00'de ifadelerimizin ardından bize gidebilirsiniz dediler. Ben neden gideceğimizi ve onlara ne olacak bu olay diye sordum. Polisler bana savcıdan onların serbest bırakılması talimatı geldiğini söylediler. O esnada polisler bizim üstümüzü aramaya başlayınca ben biraz sinirlenip bağırmaya başladım. Bunun üzerine 1 saat kadar daha bizi orada tuttular. Ancak, asıl suçlu olanlar bizden önce oradan ayrıldılar."

Daha sonraki gün savcıya çıktığını da belirten baba Kayman; sözlerini şöyle sürdürdü: "Savcının yanına çıktım ve savcılar bana gereğinin yapılacağını söylediler" Hüseyin Kayman, adalete güvendiğini ve 14 yaşındaki G.K'ya bunu yapanların cezasız kalmayacağını söyledi.

İHA