Başkan Aziz Yıldırım"ın, Kayseri deplasmanında alınan yenilgiden sonra tüm savunma oyuncularını İstanbul"da bırakan Aykut Kocaman"dan dert yandığı öğrenildi

Fenerbahçe"nin Kayseri deplasmanında aldığı yenilgi ve ortaya konan kötü futbol Başkan Aziz Yıldırım"ı bir hayli kızdırdı.
Trabzonspor maçından sonra Teknik Direktör Aykut Kocaman"ın tercihlerini eleştiren Yıldırım, yine genç hocanın kadro seçimine tepki verdi. Başkan Aziz Yıldırım"ın, yakın çevresine Kayserispor karşılaşması öncesi tüm savunma oyuncularını İstanbul"da bırakan Kocaman"ın bu kararına anlam veremediğini dile getirdiği ve “Bu nasıl hoca? Yedek kulübesinde bir savunmacı olmaz mı?” ifadelerini kullandığı öğrenildi.
Teknik Direktör Kocaman"a güvenin hızla azaldığı Fenerbahçe"de, yönetimin hafta sonu Beşiktaş ile oynanacak derbi maçını düşünerek frene bastığı ve bu karşılaşmada alınacak sonuca göre tavrını belirleyeceği bildirildi.
Başkan Aziz Yıldırım"ın, Aykut Kocaman"ın sonuna kadar arkasında olacağını açıklamasına rağmen, Beşiktaş karşısında alınacak bir yenilgide yönetimin radikal kararlar için masaya oturmaya hazırlandığı kaydedildi. Özellikle bazı oyuncuların yeterli verimi gösterememesinden şikayetçi olan yöneticilerin, bu durumu teknik heyete bildirdiği ifade edildi.
Sarı-lacivertli yönetimin hafta içinde duruma el koymak ve takımı Beşiktaş maçına motive etmek için Samandıra"nın yolunu tutacağı, Başkan Aziz Yıldırım"ın oyuncularla tek tek konuşacağı da öğrenildi. Milliyet