Merkez Yüreğir ilçesinde eşi inşaat işçisi olan iki çocuk annesi Kader H. (40), evlere temizliğe giderek aile ekonomisine katkıda bulunmaya başladı. Bir süre sonra yine temizlikçi olarak çalışan Mehmet T. (45) ile tanışarak 5 TL karşılığında ilişkiye girmeye başlayan Kader H., 12 yaşındaki kızı ilköğretim 7. sınıf öğrencisi H.H.'yi de sadece elle ve dokunması karşılığında 5 TL alarak Mehmet T'ye sundu. Ancak Mehmet T. küçük kızla cinsel ilişkiye girdi. Bu durum uzun süre devam etti.
 
Anne Kader H., daha sonra kızını güvenlik görevlisi Mehmet Ali İ.'ye de 5 TL karşılığında sundu. Ancak Mehmet Ali İ. de H.H. ile cinsel ilişkiye girdi. Bu durum H.H.'nin kasıklarında ağrı hissetmesine kadar devam etti. 3 gün önce H.H., kasıklarında çok şiddetli ağrı olduğu için hastaneye gitti. Hastanede doktor H.H.'yi muayene ettiğinde hamile olduğunu belirledi. Bunun üzerine doktor, kızın yaşı küçük olduğu için hemen polise haber verdi. Ahlak Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı soruşturma kapsamında, Çocuk Şube
Müdürlüğü ekipleri psikolog gözetiminde küçük kızın bilgisine başvurdu. Küçük kızın annesinin izni ile Mehmet T. ve Mehmet Ali İ.'nin kendisi ile ilişkiye girdiğini söylediği öğrenildi. Küçük kızın verdiği ifade üzerine ahlak polisi, her iki zanlı ile anneyi gözaltına aldı.
 
Zanlılardan Mehmet T'nin sorgusunda küçük kıza fiili livatada bulunduğunu söylediği, Mehmet Ali İ.'nin ise cinsel ilişkiye girmediğini ancak fiziksel temasta bulunduğunu söylediği öğrenildi. Kocasının inşaat işçisi olduğunu söyleyen Kader H. ise ifadesinde, "Kızıma sadece dokunmalarına izin verdim. Ama onlar ilişkiye girmiş. Olayın böyle olacağını bilmiyordum" dedi.
 
Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen anne ve küçük kıza tecavüz ettiği ileri sürülen 2 kişi tutuklandı. Tecavüze uğrayan ve hamile kalan H.H. ise Çocuk Yuvası'nda koruma altına alındı.