Borusan Quartet'le '1 Yolculuk' .2009-2010 sezonunu başarılı konserleri ve biri Andante dergisi, diğeri ICMEC Uluslararası Oda Müziği Yarışması"ndan olmak üzere iki ödülle kapatan Borusan Quartet, yeni sezona yepyeni bir imajla giriyor.

BKS"nin stil danışmanı ve konsept tasarımcısı Z. Berhan Yılmaz"ın dörtlünün yurtdışı başarıları ve 2011 planları doğrultusunda şekillendirdiği '1 Yolculuk' projesi, Borusan Quartet"in müzisyenlerini moda tasarımcısı Hatice Gökçe"nin çizgileriyle buluşturuyor.

Avangard ve deneysel çalışmalarıyla tanınan Gökçe, topluluk için özel ve sahne performansna uygun iki ayrı takım hazırladı. Yeni fotoğraflarla bütünlenen projenin çekimlerini Mehmet Erzincan gerçekleştirdi.

SADECE İNTERNETTE

Projenin ilginç yönlerinden biri de, Borusan Quartet üyelerinin yeni kıyafetleriyle ilk olarak sahnede değil, internette görülecek olması. '1 Yolculuk' projesi, Borusan Kültür Sanat"ın sosyal medyaya verdiği önemi vurgulamak amacıyla, 28 Ekim 2010 Perşembe günü saat 20.00"de yalnızca www.borusansanat.com adresinden canlı olarak yayınlanacak bir Borusan Quartet konseriyle tamamlanacak.