14-15 yaşlarındaki 3 erkek öğrenci, öğretmenlerinin evine götürdükleri 14 yaşındaki kıza tecavüz etti. KOCAELİ"NİN tanınmış ailelerinin çocukları olan 3 öğrencinin karıştıkları tecavüz olayı Kocaeli"nda büyük yankı yarattı.

İldeki özel bir lisede öğrenim gören 14 ve 15 yaşlarındaki 3 erkek öğrenci, önceki hafta Cumartesi günü, okullarına geçen ay nakil yaptıran 14 yaşındaki kız öğrenci Y.Y."yi doğum günü kutlaması yapacaklarını söyleyerek bowling salonuna davet etti. Özel lisenin sahibi olan A.S."nin 14 yaşındaki oğlu G.S., aynı okulun beden eğitimi öğretmeni G.S."yi arayarak evinin anahtarını istedi. Amcasının oğlu olan öğretmenden anahtarı alan G.S., arkadaşları 15 yaşındaki S.B. ve C.C. ile birlikte bowling salonunda Y.Y ile buluştu.

Sarhoş ettiler

Bowling salonunun çok kalabalık olduğunu söyleyerek eve gitmek için zemin hazırlayan öğrenciler, doğum günü kutlamasını evde yapmak üzere Y.Y."yi ikna etti. Yuvam Akarca Konutları"ndaki evde alkol almaya başlayan öğrenciler, Y."nin aşırı alkol almasını sağladı. 3 erkek öğenci, sarhoş olan Y.Y. ile cinsel ilişkiye girdikten sonra evden ayrıldılar.

Ailesine anlattı

Kocaeli"nin tanınmış işadamlarından birinin kızı olan Y.Y., olayı ailesine anlatınca babası kızına tecavüz edildiği gerekçesiyle savcılığa başvurdu. Savcının talimatıyla aynı gün ifadeleri alınan S.B. ve C.C. “tecavüz”, öğretmen G.S. de “yer temin etmek ve delilleri karartmak” suçundan tutuklandı. A.S."nin oğlu G.S. ise ertesi gün tutuklanarak Kocaeli Cezaevi Çocuk Islahevi"nde arkadaşlarının yanına konuldu. Çocukların okuduğu özel lisede adı daha önce tecavüz olaylarına karışan bazı öğrencilerin de okuduğu öğrenildi.

Vatan