Bu haber Galatasaraylılar'ı üzecek. Fenerbahçe'ye yenilen Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Jo, yenilgi sonrası evinde sevgilisi ve arkadaşlarıyla eğlenince karşısında polisi buldu.

Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından Florya'daki evinde sabaha kadar eğlenen Brezilyalı yıldız komşularını çıldırttı

Manchester City'den 'gol kralı' diye transfer edilen Jo Alves, derbiden sonra evinde 'alemin kralı'nı yaptı. Fenerbahçe yenilgisinin ardından Florya'daki evinde sevgilisi ve arkadaşlarıyla sabaha kadar eğlenen Brezilyalı futbolcu, komşularının şikayeti üzerine polise ifade vermek zorunda kaldı. Gece 03.00'e kadar devam eden müzik sesleri ve gürültüler nedeniyle uyuyamayan bina sakinleri, durumu polise bildirdi. Olay üzerine binaya giden polis, daireye çıkarak Jo ve arkadaşlarını uyardı.

MENAJERİ KURTARDI
Uyarıyı yeterli görmeyen bina sakinlerinin şikayetçi olması üzerine polis tutanak düzenledi. Jo ve arkadaşları Thiago Estevam, Silva Perreira, Marcio Carneiro'nun ifadesini alan polis, işlem yapmaya hazırlanırken devreye menajer Mert Çetin girdi. Jo'yu sabah başka bir eve yerleştireceğini, 3 arkadaşını ise Polat Otel'e götüreceğini söyleyen Çetin'in ısrarları nedeniyle komşuları şikayetten vazgeçti. Şikayetin geri alınmasının ardından Çetin, Jo'nun arkadaşlarını taksiyle evden götürdü.

(Habertürk)