Televizyon Gazetesi'nin haberine göre; Kanaltürk'te 'Gecenin Rengi' programını sunan Berrin Şeker Civil'in konuğu, ekran başındakileri bir hayli şaşırttı.

Şahan Gökbakar'ın çok tartışılan Recep İvedik tiplemesinin tıpkısını karşısında gören izleyenler gülmekten kendilerini alamadılar.

Kocaeli'nin Derince İlçesi'nde çaycılık yapan Hakan Özbektemur, kısa bir süre önce medyaya yansıyan görüntüleriyle şaşırtmıştı. Özbektemur, bu benzerliği sayesinde çay satışlarının inanılmaz arttığını söylemiş ve elinde çay tepsisi ile poz vermişti.

Özbektemur'u kanlı canlı programda izleyenler ise bu benzerlik karşısında daha da şaşırdılar. Hakan Özbektemur, yayına da Recep İvedik tiplemesinin giydiği gömlek ve pantalonun aynısından giyerek katılmıştı. Eline ceketini alıp tıpkı Recep İvedik gibi oynayan Hakan Özbektemur, Recep İvedik'in çok bilinen repliğiyle 'Konuşma leynn' diyerek yaptığı taklidiyle de izleyenleri güldürdü.

Sokakta kendisine Recep diye bağırdıklarını söyleyen Özbektemur, Şahan Gökbakar'a bir mesaj göndermeyi de ihmal etmedi.

"Recep İvedik'in nimetlerinden faydalandık. Benim ismim Hakan, bana sokakta 'Recep' diye bağlıyorlar. Recep İvedik'in fabrikatör bir kuzeni var adı Hakan. Benim ismim de Hakan. Ben dayısıyım Recep İvedik'in diyorum. Dizisini, filmlerini çok güzel izledim. Şimdi 3.sü çıkacak. Hakikaten seviyorum yani. Gel oyna derse kardeşi, ağbisi rolünde ya da ikizi rolünde oynarım."

NERDEN ALMIŞLAR SENİ!

Bu arada programın konuğu olan Bez Bebek dizisinin oyuncusu Fatoş Kabasakal'ın Recep İvedik 2 filminden yer alan 'Hangi mandıradan aldık seni bilmiyorum ki' şeklindeki bir repliği hatırlattı.

Çakma Recep İvedik Hakan Özbektemur'un yanıtı ise gecikmedi: "Samandıra'dan almışlar, evet" sözleri stüdyodaki izleyenleri gülme krizine soktu.

H2