Ayaklarının görüntüsü ile ürküttüAK Partili başkanı istifa ettiren eylemCinsel gücü arttıran besinlerDünya'nın en yaşlı kadını hayata veda etti 
"Fatmagül'ün Suçu Ne" ve "Öyle Bir Geçer Zaman ki" dizileriyle başlayan tecavüzlü diziler furyası, İffet ve Ay Tutulması dizileriyle devam ediyor. İlginç tesadüf bu diziler de hep Doğan Grubu TV'lerinde... 
 
"Fatmagül'ün Suçu Ne" eski bir sinema filmiydi. Dizi olarak yeniden çevrilmesi sözkonusu olunca Doğan Grubu'na ait gazeteler ve özellikle Hürriyet ve Milliyet'in internet siteleri günlerce tecavüz sahnesinin reklamını yapmışlardı. 
Dizinin tutması için günlerce bir insanlık suçu olan tecavüzü meşrulaştıracak yayınlar yaptılar. Sonuçta dizi tuttu. Ardından "Öyle Bir Geçer Zaman ki" dizisinde bir tecevüz sahnelendi. 
 
Cemile, boşandığı eşi Ali Kaptan tarafından tecavüze uğradı ve o sahne de rating rekorları kırdı. 
Doğan Grubu televizyonları tecavüzün iyi reyting getirdiğini 
görünce bu sene içinde tecavüz olan iki diziyi daha yayına soktular. 
Bu dizilerden birisi eski bir sinema filminden uyarlanan "İffet", diğeri de "Ay tutulması". Her iki dizi de Doğan Grubu'na ait Star televizyonunda yayınlanıyor. 
Şu aralar Doğan Grubu'na bağlı Kanal D ve Star'da toplamda tecavüz içerikli 4 film halen gösterimde.. Tecevüzcü dizilerin tutması için izlenen taktik ise bir hayli ilginç. Önce dizi olması planlanan eski filmlerdeki tecavüz sahneleri gazeteleri durup dururken gündeme getiriliyor ve o tecevüz sahneleri pişirilip okurun beğenisine sunulr. Yayınlar günlerce Milliyet ve Hürriyet gazetelerinin internet sitelerinde yayınlanıyor, sonra da "dizisi geliyor" denilerek reklam bombardımanı başlıyor. 
Tıpkı İffet dizisinde olduğu gibi. 
"Fatmagül'ün Suçu Ne" dizisiyle başlayan tecavüz furyası "İffet" ve "Ay Tutulması" dizisiyle son sürat devam ediyor. "Öyle bir Geçer Zaman Ki" dizisinde ise Cemile'nin tecevüz olayından sonra geçtiğimiz hafta Carolin, eski sevgilisinin tecevüz girişimine maruz kalmış ama tecavüz gerçekleşememişti..