Önder Bekensir’den ayrıldıktan hemen sonra “Aşk” klibinde birlikte kamera karşısına geçtiği Ender İnal’la aşk yaşamaya başlayan Demet Akalın, ilişkinin bittiğini açıklar açıklamaz objektiflere başka bir gençle yakalandı.

DEMET AKALIN'IN GECEN GEZMESİ

Demet Akalın’ın Ender İnal’la ilişkisi uzun ömürlü olmadı. İnal’dan ayrıldığını açıkladıktan hemen sonra Twitter’a “Tam İsabet” şarkısının sözlerini yazan Akalın, “Bir ihanetle günü mahvetti! Yine aldandım kahretsin” diyerek İnal’ı hedef aldığı sanılınca geri adım attı: “Ender’le ayrılığımın sebebi ihanet değil. Kendisi hayatım boyunca en iyi arkadaşım olarak kalacak.” İnal’dan da yanıt gecikmedi: “İhanet, aldatmak falan metrekaremden geçmez! Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi gibi bilir.”

Ama tam sular durulmuşken Demet Akalın bir sürpriz yaptı, Ulus29 çıkışı yeni arkadaşıyla objektiflere takıldı. Mekan çıkışı ünlü manken Adriana Lima’yı takip eden gazeteci ordusunu karşılarında görünce nereye kaçacağını şaşıran ikili, otomobillerine sığındıysa da görüntülenmekten kurtulamadı.

Hürriyet