ÇANAKKALE"de motosikletini çaldığı erkek kuaförüne cezaevinden mektup yazıp para ve ilaç yardımında bulunmasını isteyen hırsız Taner Yılmaz pişkinliği pes dedirtti.

Halen hırsızlık suçundan tutuklu bulunan Taner Yılmaz , 2007 yılında müşteri gibi, Lütfü Şevik"in Çanakkale Merkez"e bağlı Kepez Beldesi"ndeki erkek kuaförü dükkanına geldi. Kendisini motosiklet tamircisi olarak tanıtan Taner Yılmaz, kuaför Şevik"in yeni aldığı motosikletini incelemeye başladı. Debriyajın sert olduğunu ve ayarlamak istediğini söyleyen Taner Yılmaz, kontak anahtarını aldıktan sonra motosikleti kaçırdı. Dedektif gibi iz süren Şevik, Taner Yılmaz'ın İpsala"da oturduğunu öğrenip akrabalarıyla irtibat kurdu. 2 yıldır evine uğramadığı belirtilen motosiklet hırsızı Taner Yılmaz, Çanakkale"nin Lapseki İlçesi"ne bağlı Çardak Beldesi"ndeki bir çay bahçesinde arkadaşlarıyla birlikte otururken yakalanıp gözaltına alındı. Çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılanTaner Yılmaz, çalınan motosiklet Bursa"da bulununca geçen Mart ayında tutuklanıp cezaevine gönderildi. Hırsızlıktan çok sayıda sabıkası bulunan Taner Yılmaz, önceki gün cezaevinden motosikletini çaldığı kuaför Lütfü Şevik"e yazdığı mektupla herkesi şoke etti. Mektubunda çok zor durumda olduğunu anlatan pişkin hırsız, Şevik"ten kendisini cezaevinde ziyaret etmesini, gelirken de 200 TL ve bazı ilaçları alıp getirmesini istedi.

Hırsızın pes dedirten bu yüzsüzlüğü kuaför Lütfü Şevik"in öfkesini bir kat daha arttırdı. Şevik, “Mektubu okuduğumda adeta şoke oldum. Motosikletimi çalan kişi çok zor durumda olduğunu anlatıp, benim kendisini ziyaret etmemi istemiş. Bana müjdeli bir haber vereceğini yazıp, yani bulunduğundan haberi olmadığı motosikleti nereye sattığını söyleyeceğini kastedip 200 lira para ve rahatsızlığı içinde bazı ilaçlar istemiş. Beni enayi yerine koydu. Asıl gücüme giden ise dükkanımın önünden beni kandırarak motosikletimi çalması. Bu yetmezmiş gibi bir de yüzsüzlük yaparak bana cezaevinden mektup yazmış. Bu adamda utanma diye bir şey yok. Hala kendini acındırmaya çalışıyor. Ben kendisine hiç acımıyorum. Mektubu aldıktan sonra ziyaret etmeyi de düşünmedim. Bu kişi cezasını çekmeli” diye konuştu.