Megan ve Bethany 11 yıl sonra dünyaya gelen üçüz kardeşleriyle. Büyük kardeşlerin bebekliği ile (solda) minik Ryleigh çok benziyor.


İngiltere daha önce benzeri görülmemiş bir olaya şahit oldu. Lisa Shepherd (37) isimli kadın üçüzlerini 11 yıl arayla doğurdu. Çocuk sahibi olamayan Shepherd çifti 1999 yılında tüp bebek tedavisi gördü. O zaman doktorlar Lisa"nın 14 yumurtasını baba Adrian"ın spermi ile döllemeyi başardı. İki embriyo kullanarak hamile kalan çift ikizleri sağlıklı şekilde doğunca kalan 12 embriyoyu dondurdu. Ancak ikizler 10 yaşına geldiğinde Shepherd çifti de tekrar anne baba olmak istedi.

Diğerlerine benziyor
Bunun üzerine 11 yıl önce dondurduğu embriyolardan birini kullanmaya karar verdi. Böylece üçüz bebeklerin sonuncusu, iki kardeşinden 11 yıl sonra dünyaya gelmiş oldu. Ryleigh ismi verilen bebeğin ikizlere tıpatıp benzediği görüldü. Doktorlar, bugüne kadar aynı tüp bebek tedavisiyle oluşturulan embriyolar sayesinde doğan kardeşler arasında bu kadar uzun bir yaş farkına rastlanmadığını söylediler. Anne Lisa Shepherd bebeğinin çok sağlıklı olduğunu söyledi.