TEM Otoyolu Mahmutbey Gişeleri ile Basın Ekspres Yolu’nu her iki yönde kullanarak işyeri ve evlerine ulaşmak isteyen sürücüler özellikle sabah ve akşam saatlerinde trafik çilesi çekiyor. Yoğun trafik, aynı güzergahlardan Atatürk Hava Limanı’na ulaşıp, uçakla seyahat eden yolculara ise kabus yaşatıyor.

PERİŞAN OLDUK

Adım adım ilerleyen trafikte işlerine ve uçaklarına yetişmek isterken kimyası bozulan sürücüler çok yöneticilere çok öfkeli. İşine yetişmek için 1.5 saat daha erken kalktığını belirten bir sürücü, "Biz burada çile çekiyoruz, makinaların çoğu boş boş duruyor. Çalışmalar belli saat dilimlerinde yapılıyor. Madem bir iş yapıyorsunuz 24 saat çalışıp bir an önce bitirin, insanlar da perişan olmasın" dedi.

FATURAYI BİZ ÖDÜYORUZ

Çalışmadan haberi olmadığı için trafik nedeniyle uçağını kaçırdığını belirten başka bir sürücü ise, "İstanbul’da çalışmalar nedeniyle bir yerden bir yere gitmek neredeyse imkansız. Çalışmalar elbet yapılacak ama bunları tam zamanlı olarak planlayıp en kısa sürede bitirmek gerekiyor. İşi bilmeyenlere ihale veriyorlar sonra da faturayı vatandaş ödüyor" diye konuştu.